top of page
CONDITII LIVRARE

TERMENE LIVRARE

        1. VOPSELURI SI AMORSE

        Vopselurile si amorsele sunt produse care sunt pe stoc si care se pot livra rapid. 

        A. Pentru comnzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov, transportul se face prin mijloace proprii sau prin curierat rapid (Fan Courier) si termenele de livrare sunt urmatoarele:

        - pentru comenzile confirmate, termenul de livrare este de 24-48 ore, dar se intampla des, mai ales atunci cand livram noi direct, sa primesti mult mai rapid produsele.

        B. Pentru comenzile cu livrare in alte localitati, transportul se face doar prin curierat rapid si termenele de livrare sunt urmatoarele:

        - pentru comenzile confirmate pana in ora 14:00, termenul de livrare este de 24-48 ore

        - pentru comenzile confirmate dupa in ora 14:00, termenul de livrare este de 48-72 ore

        C. Pentru comenzile cu ridicare de la showroom, o sa primesti informarea informat telefonic/e-mail cu privire la momentul in care vor fi gata produsele tale pentru ridicare.

        D. In eventualitatea cazului in care lansezi o comanda, iar produsele nu sunt in stoc, vei fi informat atunci care este termenul exact de livrare.

        2. TAPET SI ADEZIV

        Tapetul si adezivul pentru tapet sunt produse care nu sunt in stoc si pentru care livrarea va dura mai mult. Aceste produse se livreaza in 10-12 zile lucratoare de la primirea comenzii confirmate.

COSTURI LIVRARE

        A. Pentru comenzile ridicate de tine de la showroom, nu exista cost de livrare. Sunt pregatite in mod gratuit.

        B. Pentru restul comenzilor, cu valoarea totala sub 500 de lei, costul pentru livrare este de 30 de lei. Cand valoarea depaseste 500 de lei, transportul este gratuit.

        C. Exceptie de la acste reguli fac produsle din categoria de mostre si paletare, pentru care se aplica conditii diferite si care sunt prezentate pe paginile produselor respective.

       

VERIFICARE MARFA

        Toate produsele expediate de noi, sunt asigurate pe timpul transportului si au inclus in mod gratuit serviciul de verificare colet la livrare.

        Ai obligatia sa verifici integritatea marfii inainte de a semna de primire, iar atunci cand produsele sunt deteriorate, sa intocmesti proces verbal alaturi de curier si sa faci poze pentru a putea solicita returul. Refuzul tau de a primi o marfa deteriorata nu va fi considerat retur eligibil pentru returnarea banilor.

       Eventualele cereri de retur trebuie sa vina catre noi, imediat dupa primirea bunurilor cu probleme si vor fi insotite intotdeauna de copia dupa procesul verbal intocmit si pozelele doveditoare.

CONDITII RETUR

Returnarea produselor noastre se poate face doar in coditii speciale.

        Pentru a intelege mai bine de ce returul nu este posibil decat in cazuri extreme, o sa iti explicam care sunt pasii prin care trecem pentru a putea onora comanda ta.

        Vopselurile si amorsele Little Greene comercializate, se obtin prin mixarea unei baze care are specificatiile cerute de tine ( FINISAJ si LITRAJ) cu mai multe categorii de pigmenti. Obtinem astfel vopseaua colorata in nuanta dorita. Procedura este similara pentru amorsa.

        In cazul tapetului si a adezivilor pentru tapet, acesta nefiind un produs de stoc, il comandam special pentru tine, si ne este livrat direct din Marea Britanie, atunci cand cineva plaseaza o comanda.

        Prin prisma celor prezentare mai sus returul nu este posibil din motive subiective sau care tin de tine cum ar fi:

        - te-ai razgandit si nu mai vrei sa vopsesti sau sa montezi tapet

        - te-ai razgandit si vrei sa iti alegi alta culoare

        - te-ai razgandit si vrei sa alegi alt producator

        - orice alt motiv care nu tine de o problema a produsului.

        

        Returul este posibil atunci cand dintr-o vina care nu tine de tine, este nevoie de inlocuirea produslui. Returul se realizea intotdeauna in mod gratuit. Cateva exemple ar fi:

        - produsul ajunge la tine deteriorat si este neutilizabil sau in cantitate redusa (cutie sparta din care a curs vopsea, cutie sparta in care au ajuns impuritati, cutie saparta cu vopsea uscata, etc). Aici nu sunt incluse cazurile in care ambalajul ajunge zgariat de exemplu. Atat timp cat calitatea vopselei si cantitatea nu a fost afectate, returul nu este posibil.

        - orice posibila problema referitoare la calitatea vopselurilor

       

        Faptul ca returul este posibil doar pentru mai putine cazuri decat la produsele generale, nu presupune nici un risc din partea ta. Vei primi intotdeauna ce ai comandat, fara sa platesti nimic in plus.

METODE PLATA

         Metodele de plata sunt cele pe care le regasesti atunci cand vrei sa cumperi produsle noastre si iti apar in sectiunea de cos cumparaturi. 

DIVERSE

        Pentru orice alte intrebari ai avea, sau daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, re rugam sa nu eziti sa ne contactezi. Echipa noastra iti va raspunde cu drag.

        Vrem sa facem toate eforturile ca tu sa te simti confortabil si multumit atunci cand cumperi de la noi.

bottom of page